طرز تهیه ژله چشم نظر ا بهترین روش بسیار زیبا و جذاب مخصوص مهمانی ها
طرز تهیه ژله چشم نظر
به گزارش گروه آشپزی مجله اینترنتی نو:
موارد لازم
گرد در سه سایز مختلف
رنگ خوراکی آبی مقداری
ژله آلوئه ورا ا بسته
بستنی وانیلی بمیزان لازم
ژله آلوئه ورا 2 بسته
طرز تهیه
بنا به گزارش آکاایران : ابتدا یک بسته ژله بلوبری رو بای یک لیوان سر خالی آب جوش به روش بن ماری حل میکنیم تا کاملا شفاف بشه
بعد 2 قاشق بستنی وانیلی رو بهش اضافه و کاملا مخلوط میکنیم (بستنیش نباید زیاد باشه چون رنگ آبیمون از دست میره اگه دیدین رنگ آبی مورد نظر طبق تصویر بدست نیومد دو سه قطره رنگ بهش اضافه کنید تا رنگ مورد نظر بدست بیاد) و کف قالب پایمون که بشکل چهارگوشه میریزیم میزاریم داخل یخچال تا تقریبا ببنده سپس ژله آلوئه ورا رو مثل ژله بلوبری ذوب میکنیم و سپس چند قاشق بستنی بهش اضافه میکینم (بستنی این ژله باید بیشتر باشه تا رنگ کاملا سفید بدست بیاد) و میزاریم کاملا به دمای محیط برسه بعدش میریزیم روی ژله بلوبریمون و میزاریم دوباره تو یخچال تا کاملا سفت بشه .
سپس میریم سراغ 3 تا قالب گردمون ابتدا بزرگترین قالب رو انتخاب میکنیم و داخلش ژله و بستنی مخلوط شده آلوئه ورا رو میریزیم و میزاریم داخل یخچال تا کاملا سفت بشه بعد بوسیله قالب متوسط دقیقا مرکز این ژلمون که داخل قالب گرد بزرگ هستش و هنوز جدا نکردیمش یه دایره متوسط ازش در میاریم و مقداری از ژله و بستنی مخلوط شده بلوبری رو میریزیم و دوباره میزاریم تو یخچال تا کاملا ببنده سپس دوباره همین کار رو با قالب دایره کوچک انجام میدیم منتهی داخل ژله و بستنی مخلوط شده بلوبری اینبار مقداری رنگ آبی میریزیم تا آبی تیره بدست بیاد و دوباره یخچال و سفت شدن و …
این کار رو باید چندین بار انجام بدین تا چندین دایره تو در توی سه رنگ داشته باشین
در نهایت ژله داخل قالب چهارگوشمون رو برمیگردونیم و بشکل مربع های منظم برش میزنیم و در نهایت هر کدوم از این دایره های تو در توی سه رو روی یکی از ژله های مربعی شکلمون قرار میدیم .
نوش جان همتون
امیدوارم که خوشتون بیاد و با خوردن یکی از این ژله های خوشگل دیگه چشم نخورین
دور بشه ازتون چشمهای شور
ژله
ژله یکی از خوراکیهای محبوب و لذیذ است که به صورت گسترده در سراسر جهان مصرف میشود. این خوراکی با طعمها و رنگهای مختلف، یک انتخاب مناسب برای تمامی افراد است و همواره در میان کودکان و بزرگسالان محبوبیت بالایی دارد. در این مقاله به بررسی تاریخچه، ترکیبات، روش تهیه و خواص غذایی ژله پرداخته خواهد شد.
بیوگرافی بازیگر مجید مشیری بهمراه عکس
تاریخچه ژله
ژله به عنوان یک خوراکی لذیذ و محبوب، از قرون گذشته تا به امروز مورد توجه بسیاری از افراد بوده است. اصلیت این خوراکی به سالهای قرون وسطی باز میگردد که از آن به عنوان یک دارو استفاده میشد. اما در طول زمان، ژله به یک خوراکی خوشمزه و لذیذ تبدیل شده و امروزه در انواع و طعمهای مختلف در بازارهای جهانی یافت میشود.
ترکیبات ژله
ترکیبات اصلی ژله شامل ژلاتین، شکر، آب و انواع مختلف اسانسها و رنگها میباشد. ژلاتین به عنوان ماده اصلی و مهم در تهیه ژله عمل میکند و به عنوان یک چسبنده طبیعی، باعث ایجاد سفیدی و براقی در ژله میشود. شکر نیز به عنوان یک ماده شیرینکننده و اسانسها به عنوان مواد افزودنی برای اضافه کردن طعم و بوی خاص به ژله مورد استفاده قرار میگیرند.
روش تهیه ژله
برای تهیه ژله، ابتدا ژلاتین را در آب گرم حل کرده و سپس شکر و انواع اسانسها را به آن اضافه میکنیم. سپس مخلوط را در قالبهای مختلف میریزیم و آن را در یخچال به مدت چند ساعت میگذاریم تا سفت شود و شکل نهایی ژله به خود بگیرد.
بیوگرافی خواننده بنیامین بهادری (وحید بهادری)
خواص غذایی ژله
اگرچه ژله به عنوان یک خوراکی لذیذ شناخته شده است، اما ارزش غذایی آن نسبتاً پایین است. ژله حاوی مقدار زیادی شکر و کالری بوده و از لحاظ مواد مغذی کمیت زیادی از ویتامین و مواد معدنی ندارد. بنابراین، توصیه میشود مصرف ژله را به مقدار معقول و به عنوان یک خوراکی تفریحی در نظر گرفت.
نتیجه گیری:
در نهایت، ژله به عنوان یک خوراکی لذیذ و محبوب، با ترکیبات مختلف و طعمهای متنوع، همواره جزء خوراکیهای مورد علاقه افراد بوده است. با توجه به تاریخچه، ترکیبات، روش تهیه و خواص غذایی ژله، میتوان گفت که این خوراکی یک انتخاب مناسب برای لذت بردن از یک تجربه خوشمزه و لذیذ است.
منبع: مجله اینترنتی نو