طرز تهیه شیرینی کاسترد به روش خانگی بسیار سالم
به گزارش مجله نو: طرز تهیه شیرینی کاسترد
کره نرم به دمای محیط رسیده ۱۵۰ گرم، پودر قند ۶۰_٨٠گرم با توجه به ذائقه، پودر کاسترد ۷۰ گرم قابل تهیه از لوازم قنادی ها و سوپر مارکت ها، وانیل ۱/۴ ق چ، آرد سه صفر ۱۶۰ گرم، زعفران کمی(دلخواه)
کره و پودر قند و وانیل را ۵ تا ۷ دقیقه با دور تند همزن بزنید تا سبک،حجیم و روشن شود
اول نصف میزان آرد را اضافه و مخلوط کنید باقی مانده آرد را قاشق قاشق و کنترل شده اضافه و مخلوط کنید تا خمیر لطیف و بدون ترک در ظرف جمع شود
اگر آرد زیادی به خمیر بزنید خمیر خشک شده ترک میخورد.
هر بار تکه ای از خمیر را از یخچال خارج کرده بین دو نایلون به ضخامت نیم سانت باب کنید و کاتر بزنید و در سینی با فاصله بچینید و بلافاصله در فر180 درجه از قبل گرم شده۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزید
فر برقی یا توستر دما ۲۰ درجه کمتر
از ۱۰ دقیقه مدام چک کنید اگر با لبه کارد شیرینی از سینی بلند شد، پخته سریع از فر خارج کنید صبر کنید خنک شود و بعد وسط آنرا با بریلو یا شکلات تزئین کنید
در ظرف دربسته داخل یخچال ۳ هفته ماندگاری دارد