دوشنبه , 7 آبان 1403 2024 - 10 - 28 ساعت :
» آشپزی » طرز تهیه مرغ ناردون ( ناردونی) با بهترین روش بسیار خوشمزه و لذیذ
آشپزی - ایرانی

طرز تهیه مرغ ناردون ( ناردونی) با بهترین روش بسیار خوشمزه و لذیذ

اسفند 21, 1402 30

به گزارش مجله نو: طرز تهیه مرغ ناردون ( ناردونی)

مواد برای ۴ نفر:
۱ عدد مرغ متوسط (یا تکه‌های مرغ)
۳۵۰ گرم انار ترش یا ملس
۳ عدد پیاز متوسط
۲ قاشق غذاخوری رب انار
۳ الی ۴ حبه سیر
شکر، نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

مرغ را با یک یا دو حبه سیر، آب، نمک و فلفل بپزید تا جایی که نیمی از آب آن باقی مانده باشد. پیاز را خیلی ریز خرد و سرخ ‌کنید. زردچوبه و انار را به پیاز اضافه کنید و تفت بدهید تا رنگ انار تیره شود. آب مرغ را به مواد اضافه و حرارت را کم کنید تا آرام بپزد. پس از نیم‌ساعت نمک و فلفل را اضافه کنید. بسته به میزان ترشی غذا و ذائقه‌تان می‌توانید ۱ قاشق غذاخوری رب انار را با ۲ قاشق غداخوری شکر مخلوط و به خورش اضافه کنید. مرغ را به خورش اضافه کنید. اگر آب خورش کم بود، به‌آرامی یک استکان آب جوش اضافه کنید و بگذارید خوب بپزد و جا بیفتد
ونوش جان نمایید

به این نوشته امتیاز بدهید!

مریم هنربخش

همیشه برای من خود نوشتن مهم بوده. خیلی مهم تر از انتشار آن.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×