طرز تهیه پیراشکی گردویی – خوشمزه و راحت
به گزارش مجله نو: طرز تهیه پیراشکی گردویی
آرد : 4 لیوان
کره : 2 قاشق
سس فلفل : 1 قاشق
گردو : 1 لیوان
خمیر مایه : نصف بسته
روغن زیتون : نصف استکان
آب معدنی : 1 بطری
نمک : کمی
سیر : 2 حبه
رب گوجه فرنگی : 1 قاشق
روغن زیتون : کمی
ابتدا آرد را در ظرفی بریزید و در وسط آن خمیر مایه را بریزید. روی آرد نمک بریزید و روی خمیر مایه کره نرم شده را بریزید. سپس روغن زیتون و آب معدنی را اضافه کنید و از وسط هم بزنید تا خمیر مایه حل شود. خمیر را خوب ورز دهید تا خمیر شود. خمیر پیراشکی را گرد کنید و برای درست کردن مواد داخلی اقدام کنید. برای این کار رب را در کاسه ای بریزید. سیرها را خرد کنید و روغن زیتون را بریزید و مخلوط کنید. سپس گردو را خرد کنید. روی خمیر پیراشکی و میز کار آرد بپاشید و با وردنه باز کنید. روی آن مخلوط رب را بریزید و با قاشق صاف کنید تا یک دست شود و روی آن گردوی خرد شده بریزید و رول کنید. سپس خمیر رول شده را به اندازه 1 و نیم بند انگشت برش بزنید و در سینی فر بچیینید تا کمی استراحت کند. پیراشکی ها را درون فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید. پیراشکی گردویی آماده سرو است.