» آشپزی » طرز تهیه کباب ترش شمالی به روش سنتی و اصیل
آشپزی - ایرانی

طرز تهیه کباب ترش شمالی به روش سنتی و اصیل

120

به گزارش مجله نو: طرز تهیه کباب ترش شمالی

گوشت راسته کبابی 300 گرم
گردوی آسیاب شده 3 ق غ
پیاز رنده شده 1 عدد متوسط
سیر رنده شده 2 حبه
رب انار ترش 1 ق غ
سبزی محلی (چوچاق و خالواش) 2 ق غ
(یا جعفری و نعنا و هر سبزی معطر)
روغن مایع 2 ق غ
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

گوشت را به اندازه 2 بند انگشت خرد کنید. پیاز و گردو و رب انار و سبزی محلی و فلفل سیاه و روغن را به گوشت اضافه کنید و خوب هم بزنید تا گوشت به همه مواد آغشته بشه و بعد در ظرف را ببندید و بگذارید توی یخچال تا به مدت یک شبانه روز توی یخچال بمونه و گوشت حسابی مزه دار بشه.
بعد موقعی که می خواهید گوشت را به سیخ بکشید نمک را اضافه کنید و گوشت و گوجه را به سیخ بکشید و روی آتش کباب کنید.
ترجیحاااا کباب را آبدار از روی حرارت بردارید (وجود گردو و سبزی خیلی زود باعث میشه کباب بسوزه).
من کباب های سیخ زده رو داخل تابه گریل گذاشتم. خیلی کم آب ریختم. درشم گذاشتم. گذاشتم کبابها کاملا پخت. زیرشو کم کنید و از شعله پخش کن استفاده کنید. بعد کبابها رو زیر و کردم.
از سسی که درست کردید روی کباب بدهید. بعد گذاشتم داخل تابه کامل گریل شد.

به این نوشته امتیاز بدهید!

رضا امیری

هر اتفاقی را بهانه ای برای نوشتن ببینید، با هر مسئله ای که برایتان پیش می آید یک نوشته خوب بسازید، خدا همراه شماست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×