طرز تهیه پای سیب با بهترین روش بسیار خوشمزه
به گزارش مجله نو: طرز تهیه پای سیب
تخم مرغ ۳ عدد
آرد ۲ لیوان
شکر یک لیوان سر خالی
روغن سه چهارم لیوان
ماست سه چهارم لیوان
پودرنارگیل ۴ ق غ سر پر
بیکینگ پودر ۱ ق غ سرخالی
وانیل یک چهارم ق چ
چند عدد
ابتدا کف قالب تون رو چرب کنید کاغذ روغنی بیندازید
خب حالا میریم سراغ آماده کردن مایع کیکمون؛
ابتدا تخم مرغ، وانیل و شکر را با همزن میزنیم تا شکر حل بشه و موادمون غلیظ، کرم رنگ و کشدار بشه ،بعد روغن رو اضافه میکنیم و یک دقیقه دیگر هم میزنیم سپس ماست و پودر نارگیل را اضافه و در حد مخلوط شدن هم میزنیم، آرد و بیکینگ پودر را که از قبل با هم الک کردیم را به مواد اضافه و با لیسک هم میزنیم تا یکدست بشه. سپس دو قاشق از مواد رو داخل قالب ریخته سیب ها رو ورق نازک کنید ودرون دارچین بزنید و بذارید روی مواد بعد مقداری دیگه از مواد رو روش بریزیدمواد کیک رو داخل قالب های پای می ریزیم و قالب رو داخل فر از قبل گرم شده به مدت 20 تا 25 دقیقه میپزیم.