» آشپزی » طرز تهیه توپک سیب زمینی بسیار شیک، مجلسی و خوشمزه
آشپزی - فست و فود

طرز تهیه توپک سیب زمینی بسیار شیک، مجلسی و خوشمزه

10

به گزارش مجله نو: طرز تهیه توپک سیب زمینی

سیب زمینی رو آبپز می‌کنید ، سیب زمینی رو پوست کندم و درشت خرد کردم و با یکم آب و نمک و اینبار به پیشنهاد شما کمی شیر گذاشتم پخت . بعد پوره‌اش کردم و به اندازه گردو ازش برداشتم وسطش پنیر گذاشتم ( من پنیر پراتو گذاشتم ) بعد گردالیشون کردم و توی آرد سوخاری غلتوندم و یک ساعت توی یخچال گذاشتم که موقع سرخ شدن متلاشی نشه .
بعد توی ظرف گود با قطر کم روغن رو گرم و توپک‌ها رو دونه دونه سرخ کردم.

به این نوشته امتیاز بدهید!

رضا امیری

هر اتفاقی را بهانه ای برای نوشتن ببینید، با هر مسئله ای که برایتان پیش می آید یک نوشته خوب بسازید، خدا همراه شماست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×