طرز تهیه رولت مرغ با عالی ترین دستور پخت – بسیار خوشمزه
به گزارش مجله نو: طرز تهیه رولت مرغ
.
مواد لازم :
سینه مرغ(و یا مخلوط ران و سینه)
سیر
پیاز
ریحون و جعفری خرد شده
هویج آبپز شده
زرشک
گردوی خردشده
زعفرون دمکرده
نمک، زردچوبه
فلفل سیاه، پاپریکا
آویشن، پودر سوخاری
طرز تهیه :
سینه مرغ را به همراه سیر و پیاز ۲ الی ۳ بار چرخ میکنیم سپس زعفران و ادویه ها را اضافه و خوب مخلوط و ورز میدیم درب ظرف رو بسته چند ساعتی در یخچال استراحت میدیم.
مواد را بین دو نایلون قرار میدهیم و بعد با وردنه تخت میکنیم و زرشک، ریحون، جعفری، هویج پخته و گردو رو اضافه و رول میکنیم.
در مرحلهی بعد کیسه فریزر را به آرومی جدا کرده، سپس کامل همه قسمتهای رولت را در روغن سرخ و سس را به آن اضافه و درب ظرف را بسته و حدود ۲۰ الی ۳۰ دقیقه روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا کاملاً پخته شود و در نهایت برش میزنیم.
.
طرز تهیه سس :
پیاز رو نگینی خرد به همراه زردچوبه در روغن سرخ و رب و نمک، ادویه کاری، فلفل سیاه و آویشن اضافه میکنیم و خوب تفت میدهیم و در نهایت آب اضافه کرده، وقتی کاملاً جوشید در مرحله آخر آبلیموی تازه اضافه و میزاریم جا بیفتد.
برای چسبندگی بیشتر حتماً ۲ الی ۳بار سینه مرغ رو چرخ کنید.
در صورت تمایل برای انسجام بیشتر از دو قاشق آرد نخودچی یا پودر سوخاری استفاده کنید.
بهتر است نایلون را کمی چرب کنید و بعد مواد رولت را روی آن قرار دهید.