طرز تهیه سلزبری استیک با بهترین دستور پخت بسیار لذیذ
به گزارش مجله نو: طرز تهیه سلزبری استیک
وقتی صحبت از استیک میشه معمولا تصویر یک تکه گوشت فیله گوساله یا مرغ که با استیک کوب خوب کوبیده و صاف شده و گریل شده در ذهن تمام افراد تلقین میشه. اما استیک گوشت چرخ کرده هم یکی از مشهورترین استیک ها در سرتاسر دنیاست.
مواد لازم
گوشت چرخ کرده مخلوط
پیاز رنده ریز
آرد گل کلم ۲ ق غ خوری در صورت تمایل
تخم مرغ ۱ عدد
کره ۱ ق غ خوری
سس کچاپ یا گوجه کتویی ۲ ق غ خوری
پودر خردل نصف ق غ خوری
ابتدا پیاز رنده شده+فلفل سیاه + نمک+تخم مرغ +پودر خردل+پودر گل کلم را با گوشت مخلوط کرده و گوشت را به چند قسمت مساوی تقسیم کنید و به اندازه یک کوفته در بیارین و بعد حالت استیک یا همبرگر بهش بدین
کف ماهیتابه را کمی چرب کرده و هر طرف استیک را به مدت ۴ تا ۵ دقیقه روی شعله تند تفت بدید استیک ها را از ماهیتابه خارج و توی همون تابه کره ریخته بعد که داغ شد یک پیاز خلالی را تفت بدین تا سبک بشه سپس یک قاشق پودر بادام یا گل کلم اضافه کرده و تفت بدین بعد یک الی دو دقیقه دو لیوان آب گوشت و سس کچاپ را اضافه کنید بعد به جوش آمدن استیک ها را اضافه کنید .وقتی بعد چند دقیقه سس استیک غلیظ شد و هر طرف از استیک ها به مدت ۵ دقیقه در سس با حرارت متوسط پخته شد همراه با سس قارچ که مخلوط خامه و قارچ هست و پوره گل کلم که ابتدا گل کلم ها را پخته و آبکش کنید و در غذا ساز همراه با کره و ادویه و نمک میکس کنید و کنار استیک میل کنید
نووش