طرز تهیه مرغ اسپايسی با محبوب ترین روش پخت بسیار خوش طعم
به گزارش مجله نو: طرز تهیه مرغ اسپايسی
سینه مرغ رو با ادویه دلخواه(آویشن. پودر گشنیز. پودر پیاز. فلفل قرمز و پاپریکا و نمک) و روغن زیتون مرینت کنید داخل سینی فر داغ 200 درجه قرار دهید به مدت 15 تا 20 دقیقه. فلفل سبز و کلم بروکلی را هم ادویه دار کنید و مقداری گل کلم را هم بخار پز کنید بعد گل کلم را با سیر تازه پوره کنید،
در همین حین لوبیا و بروکلی را کنار مرغ ریخته و مجدد داخل فر قرار دهید مدت 15 دقیقه کافی است. مقداری مایونز و ادویه و روغن حیوانی یا هر روغن کیتویی دلخواه را اضافه کرده مخلوط کنید. مرغ را هم از فر خارج کنید برش دهید و و کنار پوره گل کلم سرو کنید
نوش جونتون