طرز تهیه بیسکوییت کتویی با ساده ترین روش بسیار آسان و خوشمزه
به گزارش مجله نو: طرز تهیه بیسکوییت کتویی
آرد بادام دو پیمانه
بکینگ پودر ۲ق چایخوری
نمک دریا یا هیمالیا یک دوم ق چایخوری
تخم مرغ دو عدد
روغن نارگیل یا کره آب شده یک دوم پیمانه
پنیر چدار رنده شده یک دوم پیمانه
کمی شکر مجاز بنا به ذائقه
فر را روشن کرده تا با دمای ۱۸۰ گرم بشه .اول مواد خشک شامل آرد، بکینگ پودر ، نمک و شکر را باهم مخلوط کنید . بعد تخم مرغ و روغن نارگیل یا کره را هم مخلوط کنید تا یکدست بشه حالا این مایع را با مواد خشک مخلوط و با لیسک هم بزنید تا خمیر یکدستی به دست بیاد و آخر پنیر چدار را اضافه کنید.
کف سینی فر را کاغذ روغنی پهن کنید و به اندازه یک قاشق غذاخوری از خمیر برداشته قلقلی کنید و با فاصله روی سینی بچینید و در انتها با فشار انگشت قلقلی ها را پهن کنید تا فرم بگیره در نهایت میتونید روی بیسکوییت هاتون از سبزیجات خشک معطر یا زیره یا هر چی دوس دارین بریزین
برای ۱۵ تا ۱۷ دقیقه طبقه وسط فر بگذارید سطح رویی شروع به طلایی شدن کرد بیسکوییت های جذابتون آماده است