طرز تهیه آش آبغوره تبریزی با اصیل ترین روش بسیار خوشمزه
به گزارش گروه آشپزی مجله نو: طرز تهیه آش آبغوره تبریزی
طرز تهیه آش آبغوره تبریزی با دستور پخت سنتی و اصیل، بسیار لذیذ و خوشمزه با طعمی بی نظیر
مواد لازم:
لوبیا چشم بلبلی پخته شده ۱ پیمانه
عدس پخته ۱ پیمانه
بلغور ۱ پیمانه
برنج نیم دونه ۱ پیمانه
سبزی یک کیلو ۱ کیلوگرم
پیاز داغ مقدار مورد نیاز
گوجه رنده شده ۴ عدد
رب ۲ قاشق غداخوری
آب قلم مقداری
غوره اگه فصلش هست یا خود آبغور چاشنیش نصف پیمانه
آماده سازی: ۶۰ دقیقه
زمان پخت: ۶۰ دقیقه
مجموع زمان پخت: ۱۲۰ دقیقه
طرز تهیه آش آبغوره تبریزی
پیاز داغ و لوبیا و عدس و برنج و بلغور با هم میگذاریم تا پخته بشه.
کمی که پخت سبزی و آب قلم را اضافه می کنیم. بعد گوجه رنده شده و رب و غوره های دون شده با کمی فلفل تفت داده تو روغن را اضافه می کنیم تا آشمون جا بیفته.
وقتی جا افتاد به آش نعناع داغ اضافه می کنیم. یه جوش که خورد خاموش می کنیم.
به میزان دلخواه آبغوره اضافه می کنیم. ترشی به ذائقه خودتون بستگی داره که زیاد یا کم باشه.