طرز تهیه ته چین آلو و اسفناج با مرغ؛ خوشمزه و مجلسی با دستور پخت اصیل
ته چین آلو و اسفناج با مرغ
به گزارش گروه آشپزی مجله اینترنتی نو:
مواد لازم
برنج- ۲ پیمانه
مرغ- ۲۵۰ گرم
اسفناج- نیم کیلو
آلو بدون هسته یا برگه قیسی- یک لیوان
پیاز داغ- ۳ قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده – به میزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبه- به میزان لازم
زرده تخم مرغ- ۳ عدد
ماست سفت- ۲ قاشق غذاخوری
پیاز- یک عدد
روغن زیتون- ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری
روغن حیوانی- در صورت تمایل
فرمول خاص رنگ مو طلایی شیک و زیبا
طرز تهیه
ـ برنج را با نمک و آب خیس کنید .
ـ اسفناج پاک کرده و شسته شده را خرد کنید و بدون آب روی حرارت گذاشته و نمک و زردچوبه و ۲ قاشق روغن زیتون اضافه کنید و صبر کنید تا پخته شود و بعد از تبخیر شدن آب اسفناج ،حرارت را خاموش کنید و پیاز داغ را اضافه کنید .
ترکیب خاص و بی نظیر بلوند زیتونی
ـ مرغ را با یک عدد پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه پخته وپس از پخته شدن آب مرغ را به خورد گوشت داده تا خوشمزه شود و سپس گوشت را ریش ریش و از هم باز کنید .
ـ در صورت استفاده از آلو ،آنرا خوب بشویید و هسته را در آورده و با استفاده از کمی آب آنرا بجوشانید تا نرم شود و چنانچه از برگه قیسی استفاده می کنید برگه ها را در آب خیسانده تا کمی نرم شود و خوب شسته تا عاری ازشن شود چون بعضی از برگه ها در سطح شان شن ریزه وجود دارد .
ـ برنج را به سبک کته روی حرارت گذاشته روغن زیتون اضافه کنید و صبر کرده تا آبش تبخیر شود یا برنج را آبکش کرده بعد زرده تخم مرغ و ماست و زعفران را با هم زده و یک الی دو قاشق روغن حیوانی و برنج را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
ـ کف قابلمه را چرب کرده و نیمی از برنج را در آن ریخته و با پشت قاشق سطح آنرا صاف کنید بعد به ترتیب یک لایه اسفناج و یک لایه مرغ و یک لایه آلو بچینید و با پشت قاشق صاف کنید و در آخر یک لایه دیگر از برنج و دو باره با پشت قاشق صاف کنید و درب قابلمه را گذاشته با استفاده از شعله پخش کن و حرارت کم برنج را به مدت سه ربع ساعت الی ۵۰ دقیقه دم بیندازید با نگاه کردن به حاشیه برنج در قابلمه میتوانید رنگ ته چین را ببینید و زمان مناسب برای کشیدن در دیس را انتخاب کنید .
رنگ مو شکلاتی مسی ماهگونه جذاب و خاص
ته چین آلو
ته چین آلو یکی از معروفترین غذاهای ایرانی است که در اکثر خانههای ایرانی سرو میشود. این غذا اصلیتاً از آلو، گوشت گوسفندی یا گوشت مرغ، لوبیا سبز، پیاز، زردچوبه، فلفل سیاه و نمک تهیه میشود. آلوها را نگهداری کنید و برای چند ساعت آبکشی کنید تا از نمک زیادی که دارند بیرون بیاید. سپس گوشت گوسفندی یا مرغ را خرد کرده و با پیاز سرخ کرده تفت دهید. سپس لوبیا سبز را اضافه کرده و برای مدتی بپزید. در این مرحله زردچوبه، نمک و فلفل سیاه را به طعم دلخواهتان اضافه کنید. برای تهیه ته چین آلو، آلوها را به مواد پخته شده اضافه کرده و همه را با هم مخلوط کنید. سپس آب یا مرغ یا گوسفندی را اضافه کرده و آبکشی کنید. بگذارید برای مدتی بپزد تا تهیه شود.
ته چین آلو یک غذای لذیذ و خوشمزه است که با نان یا برنج سفید سرو میشود. این غذا غنی از پروتئین، ویتامین و مواد مغذی دیگر است که برای سلامتی بدن بسیار مفید است. همچنین طعم خوب و مطبوع آلو با لوبیا سبز و گوشت ترکیبی خاص و خوشمزه ایجاد میکند که همه را شگفتزده میکند. ته چین آلو یکی از غذاهای محبوب و مورد علاقه خانوادههای ایرانی است که به دلیل طعم و ارزش غذایی بالا، همیشه در میان سفره ها قرار دارد. این غذا با ترکیبی از مواد طبیعی و فواید سلامتی بالا، یک گزینه عالی برای وعده ناهار یا شام است و میتواند به عنوان یک غذای محبوب و خوشمزه برای مهمانان نیز سرو شود.
رنگ مو تنباکویی کاپیچینو اروپایی بدون دکلره
اسفناج با مرغ
اسفناج با مرغ یکی از غذاهای پرطرفدار و خوشمزه است که در اکثر کشورها به عنوان یک غذای سالم و خوشمزه شناخته میشود. این غذا از اسفناج تازه و مرغ تهیه میشود که با اضافه کردن ادویههای مختلف مانند زردچوبه، فلفل سیاه و نمک به آن، طعم و عطر ویژهای به غذا میدهد. اسفناج با مرغ یک غذایی است که حاوی ویتامینها و مواد مغذی مهمی است که برای سلامتی بدن ضروری است. این غذا معمولاً با نان یا برنج سرو میشود و میتواند یک غذای اصلی و خوشمزه برای وعده ناهار یا شام باشد. اسفناج با مرغ یک ترکیب خوشمزه و سالم است که میتواند گزینهی عالی برای وعدههای غذایی خانوادگی باشد.
منبع: مجله اینترنتی نو