» آشپزی » طرز تهیه رول سوخاری مرغ و ژامبون با محبوب ترین روش تهیه
آشپزی - فست و فود

طرز تهیه رول سوخاری مرغ و ژامبون با محبوب ترین روش تهیه

80

به گزارش مجله نو: طرز تهیه رول سوخاری مرغ و ژامبون

مواد لازم :
سینه مرغ 2 عدد
پنیر گودا 5 ورقه
ژامبون گوشت یا مرغ 5 ورقه
زرده تخم مرغ 1 عدد
پودر سوخاری نصف پیمانه
آرد نصف پیمانه
روغن مایع به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
ادویه دلخواه به میزان لازم
.
.
طرز تهیه :
ابتدا مرغ رو ورقه ای برش بزنید، روی یک کیسه فریزر گذاشته و با استیک‌ کوب به خوبی بکوبید تا نازک بشن. دو طرف سینه مرغ رو نمک، فلفل و ادویه بزنید تا مزه‌دار بشه.
.
یک ورقه پنیر گودا و یک ورقه ژامبون روی فیله‌ها قرار داده و رول کنید. رول رو توی دستتون فشار بدین تا خوب به هم بچسبن. حدود بیست دقیقه دقیقه داخل فریزر قرار بدین تا خودشونو بگیرن.
.
حالا رول ها رو به تخم مرغ آغشته کنید بعد توی آرد بزنید بعد دوباره توی تخم مرغ بزنید و در آخر توی آرد سوخاری بغلتونید.
توی روغن داغ سرخ کنید تا مغز پخت بشن.

ساخت ویلا شیروانی

به این نوشته امتیاز بدهید!

رضا امیری

هر اتفاقی را بهانه ای برای نوشتن ببینید، با هر مسئله ای که برایتان پیش می آید یک نوشته خوب بسازید، خدا همراه شماست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×