طرز تهیه رول سوخاری مرغ و ژامبون با محبوب ترین روش تهیه
به گزارش مجله نو: طرز تهیه رول سوخاری مرغ و ژامبون
مواد لازم :
سینه مرغ 2 عدد
پنیر گودا 5 ورقه
ژامبون گوشت یا مرغ 5 ورقه
زرده تخم مرغ 1 عدد
پودر سوخاری نصف پیمانه
آرد نصف پیمانه
روغن مایع به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
ادویه دلخواه به میزان لازم
.
.
طرز تهیه :
ابتدا مرغ رو ورقه ای برش بزنید، روی یک کیسه فریزر گذاشته و با استیک کوب به خوبی بکوبید تا نازک بشن. دو طرف سینه مرغ رو نمک، فلفل و ادویه بزنید تا مزهدار بشه.
.
یک ورقه پنیر گودا و یک ورقه ژامبون روی فیلهها قرار داده و رول کنید. رول رو توی دستتون فشار بدین تا خوب به هم بچسبن. حدود بیست دقیقه دقیقه داخل فریزر قرار بدین تا خودشونو بگیرن.
.
حالا رول ها رو به تخم مرغ آغشته کنید بعد توی آرد بزنید بعد دوباره توی تخم مرغ بزنید و در آخر توی آرد سوخاری بغلتونید.
توی روغن داغ سرخ کنید تا مغز پخت بشن.