طرز تهیه کشک بادمجون با اصیل ترین دستور پخت بسیار خوش طعم
به گزارش مجله نو: طرز تهیه کشک بادمجون
.
مواد لازم :
5 عدد بادمجان
1 عدد پیاز بزرگ
نصف پیمانه کشک
3 حبه سیر
2 قاشق غذاخوری نعناع
نصف پیمانه گردو خرد شده
روغن به میزان دلخواه
نمک و زردچوبه به میزان دلخواه
.
.
طرز تهیه :
بادمجون ها رو پوست بکنید، بشورید و روشون نمک بپاشید و بذارید نیم ساعت بمونه. دوباره آبکشی کنید و سرخشون کنید.
پیاز رو خلالی ریز خرد و بعد سرخ کنید تا طلایی بشن و زردچوبه رو اضافه کنید.
.
بادمجونها رو بکوبید و به پیاز ها اضافه کنید و یه حبه سیر رو رنده کرده و به همراه نمک و کشک به مواد اضافه کنید. البته چون کشک امکان داره شور باشه نمک رو کمتر بریزید و بچشید.
بذارید حدود نیم ساعت با شعله کم بپزه و جا بیفته.
تو این فرصت سیر داغ و نعنا داغ رو آماده کنید. خوشگل تزئینش کنید و سرو کنید.