طرز تهیه شويد پلو شيرازى به روش سنتی بسیار راحت و سریع
به گزارش مجله نو: طرز تهیه شويد پلو شيرازى
برنج ٢ پيمانه
لوبيا چشم بلبلى ١/٢ پيمانه
شويد تازه ٣٠٠ گرم
پياز ٢ عدد
مرغ ٢ تا رون يا سينه ( به سليقه ى خودتون)
پودر پياز ١ ق م
پودر سير ١ ق چ
پودر زنجبيل ١ ق م
نمك و فلفل و زردچوبه هركدام ١ ق م
زعفران به مقدار لازم
برگ بو و چوب دارچين (موقع پختن مرغ اسفه ميشه)
ق غ = قاشق غذاخورى
ق م= قاشق مرباخورى
لوبيا رو از چند ساعت قبل يا شب قبل خيس كنين و با اب و نمك بذارين تا بپزه اما دقت كنين له نشه
مرغ رو به ادويه ها اغشته و يك ساعت داخل يخچال استراحت داده و بعد تو روغن سرخ كنين
تو همون روغن پياز خرد شده رو هم تفت داده مرغ هاى سرخ شده رو اضافه ، برگ بو و چوب دارچين و زعفران رو اضافه و كمى اب جوش ريخته و زمان ميديم مرغا بپزن
برنج خيس خرده رو داخل اب جوش ربخته بعد از ١٣_١٤ دقيقه كمى زردچوبه و لوبياهاى پخته رو اضافه و ابكش ميكنيم
لايه به لايه برنج رو ريخته و روى هر لايه پودر دارچين و ادويه پلويى و شويد ساتورى شده رو اضافه و اخرسر روغن و براى عطر بيشتر كمى شويد خشك اضافه و ٤٥ دقيقه دم ميكنيمو با مرغ خوشمزمون سرو ميكنيم نوش جان