طرز تهیه شيرينی مرنگ خانگی و خوشمزه
به گزارش مجله نو: طرز تهیه شيريني مرنگ
سفیده تخم مرغ 4 عدد
شيرين كننده مجاز نصف پيمانه
کرم تارتار 1/2 قاشق چایخوری (یا 1 قاشق چایخوری آبلیمو)
شیرینی پفکی یا شیرینی مرنگ چیزی نیست جز سفیده تخم مرغ و پودر تارتار که آنقدر با همزن زده شده تا به فرم خامه درآمده و سپس با شيرين كننده مخلوط شده و در فر با دماي ١٥٠سانتيگراد به مدت ١٥دقيقه پخته شده است. این شیرینی حسابی پفکی و توخالی است. پس اگر دنبال شیرینی ساده میگردید، مرنگ بهترین انتخاب شماست.
مي توانيد با گردو خرد شده يا پودر نارگيل و پسته تنوع دهيد
نوش جان