» آشپزی » طرز تهیه شيرينی مرنگ خانگی و خوشمزه
آشپزی - دسر

طرز تهیه شيرينی مرنگ خانگی و خوشمزه

60

به گزارش مجله نو: طرز تهیه شيريني مرنگ

سفیده تخم مرغ 4 عدد
شيرين كننده مجاز نصف پيمانه
کرم تارتار 1/2 قاشق چایخوری (یا 1 قاشق چایخوری آبلیمو)

شیرینی پفکی یا شیرینی مرنگ چیزی نیست جز سفیده تخم مرغ و پودر تارتار که آنقدر با همزن زده شده تا به فرم خامه درآمده و سپس با شيرين كننده مخلوط شده و در فر با دماي ١٥٠سانتيگراد به مدت ١٥دقيقه پخته شده است. این شیرینی حسابی پفکی و توخالی است. پس اگر دنبال شیرینی ساده میگردید، مرنگ بهترین انتخاب شماست.
مي توانيد با گردو خرد شده يا پودر نارگيل و پسته تنوع دهيد
نوش جان

به این نوشته امتیاز بدهید!

رضا امیری

هر اتفاقی را بهانه ای برای نوشتن ببینید، با هر مسئله ای که برایتان پیش می آید یک نوشته خوب بسازید، خدا همراه شماست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×