طرز تهیه نان کتويی با بهترین روش تهیه نان
به گزارش مجله نو: طرز تهیه نان کتويی
تخم مرغ ٦ عدد
روغن زيتون ١/٣فنجان
آرد بادام ٢فنجان
بكينگ پودر ١/٤قاشق چايخوري
پوير تارتار ١/٢قاشق چايخوري
نمك به مقدار لازم
ابتدا زرده و سفيده تخم مرغ را از هم جدا ميكنيم و مواد خشك را با زرده تخم مرغ و روغن زيتون مخلوط ميكنيم سپس سفيده تخم مرغ را با همزن بقدري هم ميزنيم كه بحالت پف و كرم در بيايد بعد به آرامي در چند مرحله به مواد اضافه ميكنيم و در قالب روغني مايع را ريخته به مدت ٤٠دقيقه در دماي ١٩٠سانتيگراد قرار ميدهيم