» آشپزی » طرز تهیه نان کتويی با بهترین روش تهیه نان
آشپزی - نان

طرز تهیه نان کتويی با بهترین روش تهیه نان

30

به گزارش مجله نو: طرز تهیه نان کتويی

تخم مرغ ٦ عدد
روغن زيتون ١/٣فنجان
آرد بادام ٢فنجان
بكينگ پودر ١/٤قاشق چايخوري
پوير تارتار ١/٢قاشق چايخوري
نمك به مقدار لازم

ابتدا زرده و سفيده تخم مرغ را از هم جدا ميكنيم و مواد خشك را با زرده تخم مرغ و روغن زيتون مخلوط ميكنيم سپس سفيده تخم مرغ را با همزن بقدري هم ميزنيم كه بحالت پف و كرم در بيايد بعد به آرامي در چند مرحله به مواد اضافه ميكنيم و در قالب روغني مايع را ريخته به مدت ٤٠دقيقه در دماي ١٩٠سانتيگراد قرار ميدهيم

به این نوشته امتیاز بدهید!

رضا امیری

هر اتفاقی را بهانه ای برای نوشتن ببینید، با هر مسئله ای که برایتان پیش می آید یک نوشته خوب بسازید، خدا همراه شماست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×