طرز تهیه خوراک نودل با مرغ با بهترین روش بسیار خوشمزه
طرز تهیه خوراک نودل با مرغ
به گزارش گروه آشپزی مجله اینترنتی نو:
در این پست سعی داریم از سری آموزش های آشپزی، طرز تهیه خوراک نودل با مرغ را خدمت شما عزیزان همیشه همراه آموزش دهیم. می توانید این غذای شرقی و خوشمزه و لذیذ را به راحتی و با آموزش ما درست کنید و در کنار خانواده خود از طعم آن لذت ببرید. شما بهتر است برای تهیه خوراک نودل با مرغ طبق دستور عمل کنید. این غذا مختص کشورهای شرقی از جمله چین می باشد.
طرز تهیه خورش قارچ با مرغ بسیار لذیذ و خوشمزه
مواد لازم
نودل 150 گرم
نمک، به میزان لازم
فلفل و ادویه
مرغ 250 گرم، فیله شده
پیاز یک عدد متوسط
سویا سس 2 قاشق سوپخوری
شکر یک و نیم قاشق سوپخوری
پیازچه یک دوم پیمانه
خرد شده
کنسرو 100 گرم
لوبیا سبز
طرز تهیه کمپوت موز با بهترین دستور پخت بسیار سریع و آسان
طرز تهیه
چهار لیوان آب را در مایکروویو به جوش آورید و نودل را به همراه یک قاشق سوپخوری نمک به آن اضافه کنید و ظرف را بدون در پوش به مدت 5 تا 7 دقیقه با قدرت 10 درصد (حداکثر) در دستگاه بگذارید تا نرم شود سپس آن را آبکش کنید و کنار بگذارید. فیله ی مرغ را به همراه یک عدد پیاز خرد شده، نمک و فلفل به مدت 3 تا 5 دقیقه با قدرت 80 درصد (متوسط بالا) با درپوش در دستگاه بگذارید، تا پخته شود. سپس سویا سس، شکر، پیازچه و لوبیا را به آن اضافه کرده و مجدداً دستگاه را به مدت 5 تا 7 دقیقه با قدرت 100 درصد (حداکثر)(ظرف با درپوش) روشن کنید. نودل را در یک کاسه ریخته و با مواد بالا مخلوط کنید و در ظرف کشیده، کمی از مواد را برای تزیین روی غذا بریزید.
طرز تهیه پیراشکی ساده خانگی با عالی ترین روش پخت بسیار خوشمزه
نکته
1- این دستور دارای 1078 کیلوکالری انرژی، 145 گرم کربوهیدرات، 70 گرم پروتئین و 24 گرم چربی می باشد.
2- می توانید با این غذا از سبزیجات مختلف نیز استفاده کنید.
3- در کشور چین رشته ی باریک و بلندی که مارپیچ پیچیده می شوند به انگلیسی نودل نامیده می شوند. جالب اینجاست که بدانید نودل غذایی است که یک پشتوانه ی غنی فرهنگی دارد و بسیار قدیمی است. مارکوپولو از چین نودل را با خود به ایتالیا برد و ایتالیایی ها از نودل اسپاگتی را خلق کردند و امروزه به عنوان یک غذای اصلی از آن استفاده می شود.
4- در بسته های نودل موجود در بازار ادویه هایی هم موجود است که می توانید از آن هم به عنوان چاشنی این غذا استفاده کنید.
5- نودل به معنای رشته است که از مخلوط انواع آرد و نشاسته (نودل برنجی و یا آرد گندم) به همراه تخم مرغ یا آب و نمک در روغن تهیه می شود. که شبیه پاستای رشته ای یا همان ماکارونی است در آشپزی شرقی دور کاربرد فراوان دارد.
نودل با مرغ
نودل با مرغ یکی از غذاهای پرطرفدار و خوشمزه است که در اکثر رستورانهای ایتالیایی و آسیایی قابل دسترسی است. این غذا با ترکیبی از نودلهای نرم و طعمدهنده، همراه با تکههای مرغ و سسهای مختلف، یک تجربه ذائقی بینظیر را به ارمغان میآورد. در این مقاله، به بررسی مزایا و معایب نودل با مرغ، روش تهیه آن و انواع مختلف آن میپردازیم.
طرز تهیه گمج کباب غذای اصیل ایرانی با طعم لذیذ و بی نظیر
تاریخچه نودل با مرغ
نودل با مرغ یک غذای محبوب و پرطرفدار است که در ایتالیا و آسیا از دیرباز مورد استفاده بوده است. این غذا با ترکیبی از نودلهای مختلف و تکههای مرغ تهیه میشود و با سسهای متنوع همراه میشود.
مزایا و معایب نودل با مرغ
نودل با مرغ، به دلیل ترکیب منحصر به فرد نودل و مرغ، دارای مزایا و معایبی است. از جمله مزایا میتوان به طعم خوشمزه و تغذیهای این غذا اشاره کرد، اما از معایب آن میتوان به میزان کالری بالا و مواد اشعهزای محیطی اشاره کرد.
طرز تهیه ته چین بال مرغ با باقلا پلو بسیار لذیذ و خوشمزه
روش تهیه نودل با مرغ
برای تهیه نودل با مرغ، ابتدا نودلها را بپزید و سپس مرغ را سرخ کنید و به آن اضافه کنید. سپس سس مورد نظر را به آن اضافه کرده و غذا را آماده برای سرو کردن کنید.
انواع مختلف نودل با مرغ
نودل با مرغ انواع مختلفی دارد که هر کدام با ترکیبات و سسهای متنوعی تهیه میشوند. از جمله انواع معروف میتوان به نودل با مرغ تریاکی، نودل با مرغ کاری و نودل با مرغ سوخاری اشاره کرد.
طرز تهیه ته چین سبزی پلو ترش با بهترین روش بسیار خوش طعم
خواص تغذیهای نودل با مرغ
نودل با مرغ حاوی مقدار زیادی پروتئین، ویتامین و مواد معدنی مفید است که بیشتر آنها از مرغ و نودل تامین میشوند. اما باید توجه داشت که مصرف این غذا در مقدار مناسب و با ترکیبات سالم اهمیت دارد.
نتیجهگیری
نودل با مرغ یک غذای خوشمزه و مغذی است که میتواند یک گزینه عالی برای وعدههای غذایی باشد. اما برای بهبود کیفیت و مزایای این غذا، میتوان از ترکیبات متنوع، مواد تازه و روشهای پخت مناسب استفاده کرد.
منبع: مجله اینترنتی نو