جمعه , 29 تیر 1403 2024 - 07 - 19 ساعت :
» آشپزی » طرز تهیه کاچی با بهترین روش بسیار لذیذ و خوشمزه
آشپزی - دسر

طرز تهیه کاچی با بهترین روش بسیار لذیذ و خوشمزه

اسفند 18, 1402 30

به گزارش مجله نو: طرز تهیه کاچی

مواد لازم کاچی برای هشت نفر
آرد برنج یا آرد گندم یک لیوان(من از نصف آرد گندم و نصف ِآرد برنج استفاده کردم عالی شد)
آب شش لیوان
گلاب نصف لیوان
زعفران دم کرده دو ق غ
شکر یا نبات خرد شده یک لیوان (یا هفت شاخه نبات )
روغن مایع دو سوم لیوان(می تونید از کره هم استفاده کنید)
زردچوبه یک ق چ
هل ساییده یک ق چ
مغزیجات خرد شده شامل گردو و پسته و ..به میزان دلخواه(من نزدم با مغزیجات تزیین کردم اگر خواستین بعد اضافه کردن شیره داخلش بریزید )
ابتدا مخلوط آرد گندم و برنج رو الک میکنیم ببست دقیقه تفت میدیم بعد دوباره الک میکنیم و با روغن ده دقیقه دیگه سرخ میکنیم زردچوبه هم اضافه میکنیم و سرخ میکنیم
برای شیره آب و نبات و هل و گلاب و زعفرون رو داخل قابلمه میرزیم تا نبات حل بشه و جدش بیاد بعد خاموش میکنیم
آرد که سرخ شد حرارت رو خاموش میکنیم کم کم شیره رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا‌کامل به خوردش بره
بعد دوباره حرارت رو روشن کنید در قابلمه رو بزارید ده دقیقه دیگه بمونه تا خوب به جا بیوفته

به این نوشته امتیاز بدهید!

مریم هنربخش

همیشه برای من خود نوشتن مهم بوده. خیلی مهم تر از انتشار آن.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×