یکشنبه , 17 تیر 1403 2024 - 07 - 07 ساعت :
» آشپزی » طرز تهیه دسر پنیری
آشپزی - دسر

طرز تهیه دسر پنیری

اسفند 20, 1402 40

به گزارش مجله نو: طرز تهیه دسر پنیری

مواد لازم:
شیر:1پیمانه
پودر ژلاتین ۲ ق سوپ خوری
خامه یک لیوان
پنیر ماسکارپونه ۱۵۰ گرم
ژله توت فرنگی به میزان لازم
شکر دو سوم لیوان
اب یک سوم لیوان
وانیل یک چهارم ق مربا خوری

طرز تهیه:
این دسر مغز دار هست که روشش رو در ادامه نیگم.
1.شیرتونو با شکر بزارین تا کمی گرم بشه و پودر ژلاتینتونو با اب بن ماری کنید بعد از روی حرارت بردارین
2.خامه رو با پنیر ماسکارپونتون رو بزنید تا یکدست بشه؛بعد به مخلوط شیر و شکرتون اضافه کنید و وانیل شکری هم در این مرحله اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه.
3.داخل قالب مغزیتون (قالب کوچک) ژله توت فرنگی درست کنید بزارین ببنده تو بخچال از قالب خارج کنید.حتما قالبتونم چرب کنید تا راحت جدا بشه.(برای قسمت وسط دسر)
4.بعد مواد دسرتونو بریزید تو قالب تا نصف بزارین نیم بند بشه تو یخچال بعد مغزی ژله (ژله توت فرنگی) رو حتما روش بزارین بعد مابقی موادتونو بریزین بزارین خودشو بگیره از قالب خارج کنید و شما اگر تو خونه نمیتونید مخملی کنید؛5.میتونید با اسپری مخملی اماده که تو لوازم قنادی ها هست مخملیش کنید

به این نوشته امتیاز بدهید!

مریم هنربخش

همیشه برای من خود نوشتن مهم بوده. خیلی مهم تر از انتشار آن.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×