طرز تهیه دم پخت میگو با بهترین روش بسیار خوشمزه و لذیذ
طرز تهیه دم پخت میگو
در این پست سعی داریم از سری آموزش های آشپزی، طرز تهیه دم پخت میگو را خدمت شما عزیزان همیشه همراه آموزش دهیم. می توانید این غذای لذیذ و خوشمزه را به راحتی و با آموزش ما درست کنید و در کنار خانواده خود از طعم آن لذت ببرید. شما بهتر است برای تهیه دم پخت میگو طبق دستور عمل کنید.
مواد لازم برای 3 تا 4 نفر:
میگوی خشک 200 گرم
برنج 2 پیمانه
ماش یک دوم پیمانه
پیاز 2 عدد متوسط، خرد شده
ادویه مخلوط یک قاشق سوپخوری
(زردچوبه، فلفل سیاه، میخک)
پودر لیمو عمانی یک قاشق سوپخوری
نمک یک قاشق چایخوری
روغن جامد یا کره 3 قاشق سوپخوری
درباره کشور ایرلند و پرچم ایرلند
آب به مقدار لازم
مواد لازم برای سس مخصوص (دَقُوس):
سیر له شده یک دوم قاشق غذاخوری
روغن زیتون یک قاشق سوپخوری
گشنیز خرد شده 2 قاشق سوپخوری
فلفل قرمز یک قاشق سوپخوری
تمبر هندی یک پیمانه
بدون هسته
درباره کشور اسکاتلند و پرچم اسکاتلند
طرز تهیه
میگوی خشک راشسته، بگذارید یک الی دو ساعت در آب بماند تا خیس بخورد. هر کدام از برنج و ماش را جداگانه به مدت 30 دقیقه خیس کنید.یک عدد از پیاز ها را با یک قاشق سوپخوری روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس میگو را به ان اضافه کرده، به مدت حداکثر 5 دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید، سپس ادویه ی مخلوط، لیمو عمانی و نمک را به میگو و پیاز اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. پیاز دیگر را با یک قاشق دیگر روغن تفت دهید. ماش و آب را اضفه کرده، به مدت 5 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید، در قابلمه را بسته و 30 دقیقه ی دیگر بگذارید تا بپزد. نصف مایه ی میگو و همچنین برنج را به ماش اضافه کرده، حرارت را کم کنید. بگذارید به مدت یک ساعت مخلوط ماش و برنج پخته شده و دم بکشند. سپس یک قاشق سر پر روغن جامد اضافه کنید. غذا را در ظرف کشیده، بقیه ی مخلوط میگو را روی دمی ماش و میگو بریزید و با گشنیز و سس مخصوص تزیین کنید.
درباره کشور انگلستان و پرچم انگلستان
طرز تهیه ی سس
سیر را با کمی روغن تفت دهید سپس گشنیز و فلفل را اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. تمبر هندی را به یک دوم پیمانه آب اضافه کرده و صاف کنید سپس بقیه ی مواد لازم برای تهیه سس دَقُوس را به آن بیفزایید و به مدت 7 دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید، تا سس غلیظ شود.
نکته:
1- این دستور دارای 3259 کیلوکالری انرژی، 492 گرم کربوهیدرات، 226 گرم پروتئین و 43 گرم چربی می باشد.
2- می توانید از میگوی تازه ریز یا خرد شده به مقدار 400 گرم در این غذا استفاده نمایید.
3- میگوی خشک در مناطق جنوبی کشورمان همچون بندرعباس، بوشهر، آبادان و… تهیه می شود.
4- این دمپخت از غذاهای سنتی کشورهای عربی حوزه ی خلیج فارس می باشد.
درباره کشور ایرلند شمالی و پرچم ایرلند شمالی