سه شنبه , 26 تیر 1403 2024 - 07 - 16 ساعت :
» آشپزی » طرز تهیه دم پخت میگو با بهترین روش بسیار خوشمزه و لذیذ
طرز تهیه دم پخت میگو با بهترین روش بسیار خوشمزه و لذیذ
آشپزی

طرز تهیه دم پخت میگو با بهترین روش بسیار خوشمزه و لذیذ

خرداد 7, 1403 20

طرز تهیه دم پخت میگو

در این پست سعی داریم از سری آموزش های آشپزی، طرز تهیه دم پخت میگو را خدمت شما عزیزان همیشه همراه آموزش دهیم. می توانید این غذای لذیذ و خوشمزه را به راحتی و با آموزش ما درست کنید و در کنار خانواده خود از طعم آن لذت ببرید. شما بهتر است برای تهیه دم پخت میگو طبق دستور عمل کنید.

مواد لازم برای 3 تا 4 نفر:

میگوی خشک 200 گرم

برنج 2 پیمانه

ماش یک دوم پیمانه

طرز تهیه دم پخت میگو با بهترین روش بسیار خوشمزه و لذیذ
طرز تهیه دم پخت میگو با بهترین روش بسیار خوشمزه و لذیذ

درباره جزایر فارو و پرچم فارو

پیاز 2 عدد متوسط، خرد شده

ادویه مخلوط یک قاشق سوپخوری
(زردچوبه، فلفل سیاه، میخک)

پودر لیمو عمانی یک قاشق سوپخوری

نمک یک قاشق چایخوری

روغن جامد یا کره 3 قاشق سوپخوری

درباره کشور ایرلند و پرچم ایرلند

آب به مقدار لازم

مواد لازم برای سس مخصوص (دَقُوس):

سیر له شده یک دوم قاشق غذاخوری

روغن زیتون یک قاشق سوپخوری

گشنیز خرد شده 2 قاشق سوپخوری

فلفل قرمز یک قاشق سوپخوری

تمبر هندی یک پیمانه
بدون هسته

طرز تهیه دم پخت میگو با بهترین روش بسیار خوشمزه و لذیذ
طرز تهیه دم پخت میگو با بهترین روش بسیار خوشمزه و لذیذ

درباره کشور اسکاتلند و پرچم اسکاتلند

طرز تهیه

میگوی خشک راشسته، بگذارید یک الی دو ساعت در آب بماند تا خیس بخورد. هر کدام از برنج و ماش را جداگانه به مدت 30 دقیقه خیس کنید.یک عدد از پیاز ها را با یک قاشق سوپخوری روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس میگو را به ان اضافه کرده، به مدت حداکثر 5 دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید، سپس ادویه ی مخلوط، لیمو عمانی و نمک را به میگو و پیاز اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. پیاز دیگر را با یک قاشق دیگر روغن تفت دهید. ماش و آب را اضفه کرده، به مدت 5 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید، در قابلمه را بسته و 30 دقیقه ی دیگر بگذارید تا بپزد. نصف مایه ی میگو و همچنین برنج را به ماش اضافه کرده، حرارت را کم کنید. بگذارید به مدت یک ساعت مخلوط ماش و برنج پخته شده و دم بکشند. سپس یک قاشق سر پر روغن جامد اضافه کنید. غذا را در ظرف کشیده، بقیه ی مخلوط میگو را روی دمی ماش و میگو بریزید و با گشنیز و سس مخصوص تزیین کنید.

درباره کشور انگلستان و پرچم انگلستان

طرز تهیه ی سس

سیر را با کمی روغن تفت دهید سپس گشنیز و فلفل را اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. تمبر هندی را به یک دوم پیمانه آب اضافه کرده و صاف کنید سپس بقیه ی مواد لازم برای تهیه سس دَقُوس را به آن بیفزایید و به مدت 7 دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید، تا سس غلیظ شود.

نکته:

1- این دستور دارای 3259 کیلوکالری انرژی، 492 گرم کربوهیدرات، 226 گرم پروتئین و 43 گرم چربی می باشد.

2- می توانید از میگوی تازه ریز یا خرد شده به مقدار 400 گرم در این غذا استفاده نمایید.

3- میگوی خشک در مناطق جنوبی کشورمان همچون بندرعباس، بوشهر، آبادان و… تهیه می شود.

4- این دمپخت از غذاهای سنتی کشورهای عربی حوزه ی خلیج فارس می باشد.

طرز تهیه دم پخت میگو با بهترین روش بسیار خوشمزه و لذیذ
طرز تهیه دم پخت میگو با بهترین روش بسیار خوشمزه و لذیذ

درباره کشور ایرلند شمالی و پرچم ایرلند شمالی

خواص و ارزش غذایی دم پخت میگو

میگو یکی از منابع پرمصرف در تغذیه است که معمولاً به دو صورت طبیعی و پرورشی در دسترس است. در ادامه، خواص و ارزش غذایی میگوهای دم‌پخته (بدون پوست و پوست‌دار) را بررسی می‌کنیم:

ارزش غذایی میگو (100 گرم):

۱. پروتئین: حاوی مقدار قابل توجهی پروتئین است که یکی از مهمترین مواد غذایی برای ساخت بافت‌های بدن است.

۲. چربی: چربی موجود در میگو از نوع چربیهای اشباع نشده است که مفید برای سلامتی قلبی-عروقی است.

۳. ویتامین‌ها: حاوی ویتامین B12، ویتامین D و ویتامین A می‌باشد که هرکدام نقش مهمی در سلامتی بدن دارند.

۴. مواد معدنی: میگو حاوی مقدار زیادی مواد معدنی از جمله سلنیم، روی، آهن و مس است که برای حفظ سلامتی عمومی بدن ضروری است.

درباره کشور اوکراین و پرچم اوکراین

۵. کلسترول: اگرچه میگو مقدار زیادی کلسترول دارد، اما چربیهای اشباع نشده موجود در آن می‌تواند به کنترل کلسترول خون کمک کند.

۶. آهن: حاوی مقدار قابل توجهی آهن است که برای پیشگیری از کم‌خونی مفید است.

طرز تهیه دم پخت میگو با بهترین روش بسیار خوشمزه و لذیذ
طرز تهیه دم پخت میگو با بهترین روش بسیار خوشمزه و لذیذ

خواص بهداشتی میگو:

۱. پیشگیری از بیماری‌های قلبی: چربیهای نشده موجود در میگو می‌تواند به کاهش خطر بیماری‌های قلبی-عروقی کمک کند.

۲. حفظ سلامت پوست: ویتامین A موجود در میگو می‌تواند به حفظ سلامت پوست کمک کند.

۳. افزایش انرژی: پروتئین موجود در میگو می‌تواند به افزایش انرژی و قدرت بدن کمک کند.

درباره کشور استونی و پرچم استونی

۴. پیشگیری از کم‌خونی: آهن موجود در میگو می‌تواند به پیشگیری از کم‌خونی کمک کند.

۵. حفظ سلامت استخوان‌ها: مواد معدنی موجود در میگو می‌تواند به حفظ سلامت استخوان‌ها کمک کند.

در هر صورت، مصرف معقول و توجه به منابع دیگر غذایی نیز بسیار مهم است.

به این نوشته امتیاز بدهید!

خانم ابراهیمی

نوشتن به انسان احساس خوبی می دهد چرا که در حین نوشتن ایده های جدید و جملات ناب به ذهنتان می آید و ممکن است ناکهان مثل ارشمیدس بگویید یافتم یافتم…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×