هل Cardamom| بررسی همه جانبه درباره خواص بی نظیر و دارویی هل بهمراه نحوه استفاده
هل Cardamom
به گزارش گروه گیاه شناسی مجله اینترنتی نو:
نام علمی Elettaria cardamomum
تركيبات شيميايي
خواص داروئي
طرز استفاده
مضرات
كليات گياه شناسي
هل گياهي است كه در مناطق حاره و گرم مي رويد . وطن آن هندوستان مي باشد و حدود 80% مصرف هل دنيا از هندوستان صدر مي شود
اين گياه پايا و علفي است كه ريزوم آن ساقه هاي هوائي مانند برگ بهم پيچيده گاهي تا ارتفاع 4 متر خارج مي شود
يك يا دو ساقه گل دهنده از قاعده ساقه هاي هوائي خارج مي شود كه داراي گل هاي كوچك برنگ سفيد يا سبز روشن مي باشد
ميوه هل بيضي شكل ، مانند قلب و برنگ زرد يا سبز روشن بطول 1-2 سانتيمتر است . دانه هاي معطر و مطبوعي برنگ قهو هاي ماي به قرمز در آن وجود دارد كه به مصرف اد.يه و خوشبو كردن مشروبات و غذاها يم رسد
تركيبات شيميايي:
هل داراي اسانس فرار و معطري در حدود 4% مي باشد ضمنا اين گياه داراي مواد رزيني و چربي نيز است .
بیوگرافی بازیگر ساموئل ال جکسون
خواص داروئي
هل از نظر طب قديم ايران گرم و خشك است
1)چون هل بشكل قلب مي باشد بنابراين تقويت كنده قلب است
2)بادشكن بوده و گاز معده و روده را خارج مي سازد
3)تقويت كننده بدن است
4)ادرار آرو است
5)قاعده آور است
6)مقوي سيستم هضم است
7)باعث هضم غذا مي شود
8)زخم هاي دهان را برطرف مي كند بدين منظور دم كرده هل را در دهان مضمضه كنيد .
9)خوشبو كننده دهان است
10)براي تسكين گوش درد ، گرد هل را در گوش بريزيد
11)براي برطرف كردن دل بهم خوردگي و تهوع ،از دم كرده هل استفاده كنيد
بیوگرافی بازیگر ویل اسمیت
12)اشتها آور است
13)تب را پائين مي آورد
14)معالج سرمخوردگي است
15)براي تسكين درد رماتيسم مفيد است
16)ترشي معده را برطرف مي كند
17)ضد مسموميت است
18)براي رفع بيماريهاي چشم مفيد است
طرز استفاده
دم كرده : مقدر 30 گرم هل كوبيده را در يك ليتر آب جوش ريخته و بگذاريد بمدت 10 دقيقه دم بكشد سپس صاف كرده و بنوشيد . هل را همچنين مي توان به چايي يا ديگر مشروبات الكلي اضافه كرد .
مضرات
مقدر مصرف زياد هل براي روده ها مضر است . براي رفع اين اشكال آنرا بايد با كتيرا خورد .
هل Cardamom
هل Cardamom یکی از انواع ادویههای پرکاربرد و باارزش در آشپزی و پزشکی است. این ادویه دارای طعم و بوی خاصی است که به غذاها طعم و عطر خاصی میدهد. هل Cardamom از خانواده زنجبیلیان بوده و از دیرباز در کشورهای آسیایی برای تهیه غذاها و نوشیدنیهای گرم از آن استفاده میشود. در این مقاله به مطالعه انواع هل Cardamom و خواص آن میپردازیم
تاریخچه هل Cardamom
هل Cardamom از سدههای قدیمی در آشپزی و پزشکی به کار گرفته میشود. این ادویه ابتدا در مناطق جنوب هند و سریلانکا کشت و به کار گرفته میشد و سپس به سایر مناطق جهان منتقل شد.
بیوگرافی بازیگر لئوناردو دیکاپریو
خواص بهداشتی هل Cardamo
هل Cardamom دارای خواص بهداشتی بسیار زیادی است. این ادویه دارای خواص ضدباکتریایی، ضد التهابی و ضد اسپاسماتیک است که به عنوان درمان طبیعی برای بسیاری از بیماریها و مشکلات بهداشتی استفاده میشود.
کاربردهای آشپزی هل Cardamom
هل Cardamom در آشپزی بسیار مورد استفاده قرار میگیرد. این ادویه به عنوان یک ادویه اصلی در تهیه غذاهای سنتی و مدرن استفاده میشود و به غذاها طعم و عطر خاصی میدهد.
انواع هل Cardamom
هل Cardamom در انواع مختلفی وجود دارد که از نظر طعم، رنگ و خواص متفاوتی برخوردارند. انواع مختلف هل Cardamom شامل هل سبز، هل سیاه و هل سفید میشوند.
روشهای نگهداری و ذخیره هل Cardamom
برای حفظ خواص و طعم هل Cardamom، لازم است این ادویه را در شرایط مناسب نگهداری کرد. روشهای صحیح نگهداری و ذخیره هل Cardamom از اهمیت بسیاری برخوردار است.
خواص آنتیاکسیدانی هل Cardamom
هل Cardamom دارای خواص آنتیاکسیدانی قوی است که به حفظ سلامت سلولها و پیشگیری از بیماریهای مزمن کمک میکند. این ادویه به عنوان یک منبع غنی از آنتیاکسیدانها بسیار مورد توجه است.
نتیجه گیری:
هل Cardamom یکی از ادویههای مهم و باارزش در آشپزی و پزشکی است که دارای خواص بسیار زیادی است. این ادویه با طعم و بوی خاصی که دارد، به غذاها طعمی خاص و خوشمزه میدهد و همچنین دارای خواص بهداشتی بسیار زیادی است که میتواند به حفظ سلامت بدن کمک کند. بهتر است هل Cardamom را به عنوان یک قسمت از رژیم غذایی خود در نظر بگیرید تا از خواص آن برخوردار شوید.
منبع: مجله اینترنتی نو