چهارشنبه , 13 تیر 1403 2024 - 07 - 03 ساعت :
» آشپزی » طرز تهیه شیرینی اسکار
آشپزی - دسر

طرز تهیه شیرینی اسکار

اسفند 18, 1402 00

به گزارش مجله نو: طرز تهیه شیرینی اسکار
.
مواد لازم :
۱۵۰ گرم کره به دمای محیط رسیده
پودر قند ۲/۳ پیمانه
آرد دو پیمانه سرپر( الک کنید)
زرده تخم مرغ دو عدد
وانیل۱/۲ ق چ
پودر هل ۱/۴ق چ

ابتدا کره و پودر قند رو باهمزن بزنید تا سبک و روشن بشه( ده دقیقه بزنید)
بعد زرده تخم مرغ ، وانیل و هل رو اضافه کنید ، خوب مخلوط کنید.

حالا آرد و کم کم به مواد اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید
وقتی خمیر جمع شد و از کاسه جدا شد به اندازه یه توپ کوچیک گرد کنید و بزنید تو سفیده تخم مرغ و داخل مغزیجات( کنجد، گردو نگینی ریز شده ، پسته ریز شده)بزنید و بچینید تو سینی فر
و با دمای ۱۸۰ درجه فر گازی
۱۶۰ درجه فر برقی حدود ۲۵ تا ۳۰ دقیقه.

به این نوشته امتیاز بدهید!

مریم هنربخش

همیشه برای من خود نوشتن مهم بوده. خیلی مهم تر از انتشار آن.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×