یکشنبه , 27 خرداد 1403 2024 - 06 - 16 ساعت :
» آشپزی » مربا و مارمالاد » طرز تهیه مربای به با بهترین روش مجلسی و خوشمزه
طرز تهیه مربای به با بهترین روش مجلسی و خوشمزه
مربا و مارمالاد

طرز تهیه مربای به با بهترین روش مجلسی و خوشمزه

خرداد 3, 1403 20

طرز تهیه مربای به

به گزارش گروه آشپزی مجله اینترنتی نو:

مواد لازم :

بــــه : سه عدد درشت .
شکر : به مقدار لازم .
پودر هل : به دلخواد .
جوهر لیمو : نصف کمتر قاشق مرباخوری

طرز تهیه مربای به با بهترین روش مجلسی و خوشمزه
طرز تهیه مربای به با بهترین روش مجلسی و خوشمزه

درباره کشور مکزیک و پرچم مکزیک

روش تهیه :

به میوه ای هست شبیه به سیب اما سفت تر و خشک تر و کمی معطر و بزرگتر . بـــه هایی رو بخرین که زرد و درشت باشن و بوی عطر خوبی داشته باشن .
برای درست کردن مربا , بـــــه رو به چهار قسمت از وسط تقسیم کرده و تخم های وسطش رو کاملا در میاریم . دانه های بــــه رو میتونین کناری بذارین و برای درست کردن بــــه دونه ازش استفاده کنین که برای نرم کردن گلو در زمان گلودرد خیلی موثره .
بعد از پاک کردن بـــه ها , اونها رو یا رنده کنین یا خرد کنین. ولی به هیچ وجه پوستش رو نکنین. حالا بــــه رو توی قابلمه میریزیم و کمی بهش آب اضافه میکنیم . دقت کنید آب نباید روی بــــه رو بگیره و بپوشونه . فقط تا نیمه بــــه ها باید آب بریزید.
پخت مربای بـــــه با شعله بسیار ملایم صورت میگیره و در زمان طولانی برای اینکه باید قرمز بشه . زیر قابلمه رو روشن میکنیم و صبر میکنیم تا آب به جوش بیاد . زمانی که آب جوش اومد , زیر قابلمه رو کم میکنیم و سپس شکر رو اضافه میکنیم .

طرز تهیه مربای به با بهترین روش مجلسی و خوشمزه
طرز تهیه مربای به با بهترین روش مجلسی و خوشمزه

درباره کشور سوئد و پرچم سوئد
مقدار شکر رو با چشیدن باید تست کنید . نه اونقدر کم شیرین باشه که مزه نداشته باشه نه اونقدر شیرین باشه که دل رو بزنه . اگه شکر مربای بـــه زیاد باشه , شکرک میزنه . وقتی شکر رو اضافه کردین , در قابلمه رو بذارین و اجازه بدین به با حرارت بسیار ملایم بپزه .
مرتب به بـــــــه ها سر بزنین , اگر آب مربا کم شده بود , کمی آب جوش بهش اضافه کنید ولی نباید آبش زیاد باشه .چون خود بــــــه آب میندازه . این پروسه پخت و سر زدن به مربا رو اونقدر ادامه بدین تا زمانیکه بــــــــــه به رنگ قرمز در بیاد .
زمانی که مربا به رنگ قرمز در اومد , به آب مربا نگاه میکنیم . باید به صورت دونه های مروارید قل قل بزنه . در این صورت مربای ما آماده هست .
یک تست دیگه برای فهمیدن اینکه مربا آماده هست یا نه , مقداری آب مربا رو توی نعلبکی میریزیم و میذاریم کمی خنک بشه . اگه آب مربا کمی چروک خورد و شل نبود , مربا آماده ست .
وقتی مربا حاضر شد , پیش از اینکه زیرش رو خاموش کنیم , کمی پودر هل ساییده شده و کمی هم جوهر لیمو به مربا اضافه میکنیم و میذاریم پنج تا ده دقیقه دیگه بجوشه .
بهتره از هل سبز استفاده بشه تا هل سیاه چون عطر بیشتری داره .
اضافه کردن جوهر لیمو برای جلوگیری از شکرک زدن مرباست.

درباره کشور آمریکا و پرچم آمریکا

یکی از مرباهای سنتی ایرانی

مربای به یکی از انواع مرباهای سنتی ایرانی است که از میوه به استفاده می‌کنند. این مربا از به ها که میوه‌ای خاص ایرانی است، تهیه می‌شود. مربای به به عنوان یک دسر محبوب در ایران شناخته می‌شود و معمولاً با نون یا به عنوان تزئین در میان وعده‌های غذایی مصرف می‌شود. طرز تهیه این مربا شامل پخت به ها به همراه شکر و آب لیمو است که بعد از پختن به ها به‌صورت غلیظ شده و به عنوان مربا سرو می‌شود.

طرز تهیه مربای به با بهترین روش مجلسی و خوشمزه
طرز تهیه مربای به با بهترین روش مجلسی و خوشمزه

درباره کشور بلیز و پرچم بلیز

خواص مربا به

مربای به خواص متعددی دارد که ناشی از مواد موجود در آن می‌باشند. برخی از این خواص عمده شامل موارد زیر می‌باشد:

۱. پر از ویتامین C: مربای به، به عنوان یک منبع قابل توجه از ویتامین C شناخته می‌شود که برای تقویت سیستم ایمنی بدن و جلوگیری از بیماری‌ها بسیار مفید است.

۲. آنتی‌اکسیدان‌ها: به عنوان یک منبع غنی از آنتی‌اکسیدان‌ها، مربای به می‌تواند به حفظ سلامتی سلول‌ها و جلوگیری از آسیب‌های اکسیداتیو کمک کند.

۳. فیبر: حضور فیبر در مربای به می‌تواند به بهبود هضم و حفظ سلامت دستگاه گوارش کمک کند.

طرز تهیه مربای به با بهترین روش مجلسی و خوشمزه
طرز تهیه مربای به با بهترین روش مجلسی و خوشمزه

درباره کشور روسیه و پرچم روسیه

۴. کمک به کاهش التهاب: مربای به ممکن است دارای خواص ضد التهابی باشد که می‌تواند در کاهش التهاب‌های بدنی موثر باشد.

۵. منبع انرژی: با ترکیب قند طبیعی میوه و کالری‌های موجود در مربا، می‌تواند به عنوان یک منبع انرژی سریع واکنش کند.

به هرحال، مانند هر ماده غذایی دیگر، مربای به نیز باید به میزان مناسب و با توجه به نیازهای فرد مصرف شود و باید به افزایش مصرف آن به صورت معتدل توجه شود.

منبع: مجله اینترنتظی نو

به این نوشته امتیاز بدهید!

رضا امیری

هر اتفاقی را بهانه ای برای نوشتن ببینید. با هر مسئله ای که برایتان پیش می آید مواد اولیه یک نوشته خوب را بسازید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×